Voorregeling / informatie tijdens een persoonlijk gesprek

Geeft u er de voorkeur aan u door mij te laten informeren over alle mogelijkheden rond de uitvaart, eventueel in combinatie met het opstellen van de diverse keuzes en wensen en een indicatie van de kosten dan kunt u hiervoor of via e-mail of per telefoon gewoon een afspraak met mij maken.

Het persoonlijk gesprek is kosteloos omdat de tijd besteed aan het vooraf bespreken van de uitvaart een tijdwinst geeft bij het daadwerkelijk regelen van de uitvaart. Dit geeft absoluut géén verplichting om mij t.z.t. ook werkelijk in te schakelen voor het regelen en uitvoeren van de uitvaart. Om wat voor reden ook kan het zijn dat er voor een andere uitvaartondernemer wordt gekozen. Men kan verhuist zijn naar bijv. Friesland of iemand die men goed kent is uitvaartleider geworden of …..

Heb ik dan mijn tijd voor niets in die voorregeling gestoken? Nee; ten eerste hoop ik dat de mensen door mij goed geïnformeerd zijn zodat dit mag bijdragen aan een goede uitvaart en ten tweede komen bij mij ook weer mensen terecht die ooit bij een collega een voorregeling hebben getroffen.